Starity

Nicki Minaj gyerekzsivajra vágyik

2016. március 17. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A népszerű rapper alig várja, hogy férjhez menjen, és végre családot alapítson.

hirdetés
Nicki Minaj gyerekzsivajra vágyik
Fotó: NYLON Magazine (Matt Irwin)

Múlt decemberben számoltunk be arról, hogy Nicki Minaj meseszép gyémántgyűrűt kapott szerelmétől, Meek Milltől a születésnapjára, ám kiderült: a drága ékszer nem eljegyzési gyűrűként szolgált, ugyanakkor ettől eltekintve is komoly jelentősséggel bír a szerelmesek életében.

Meek és én nem járunk jegyben. Azt ígérte nekem, hogy mielőtt összeházosodunk három gyűrűt kapok tőle

– nyilatkozta Nicki akkoriban, aki alig várja, hogy végre a harmadik gyűrű is felkerüljön az ujjára. Az első ilyen ékszert áprilisban ajándékozta neki a férfi, a másodikat pedig mint említettük, decemberben, így már csak egy hiányzik ahhoz, hogy végre megcsendüljenek az esküvői harangok.

Meek azt ígérte, hogy a harmadik már eljegyzési gyűrű lesz, de már most is úgy emleget időnként, mint a menyasszonyát, én pedig nem győzök rászólni: Szó sincs ilyensmiről! Még nem kaptam meg a harmadik gyűrűmet. Már csak egy lépésre vagyunk tőle. És tudod, ha eljön a pillanat, hogy férjhez megyek, gyereket is szeretnék majd. Mókás lesz, már alig várom, hogy a karjaimban tarthassam a kisbabámat

– magyarázta a Nylon magazinnak adott legutóbbi interjújában a rapper.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek