Starity

Tökéletes frizurára vágysz? Így vágd le a tincseidet, ha tökéletes eredményt szeretnél!

2016. március 17. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rettegsz bejelentkezni a fodrászhoz, mert sosem távozol elégedetten tőle? Vedd kezedbe az irányítást, lesd el Kamila Bravo blogger trükkjét, és ezúttal elégedetten mosolyogsz vissza a tükörből!

hirdetés

A népszerű szépségblogger egy hónappal ezelőtt töltötte fel videóját, mostanra azonban az egész világot bejárta, és több százan kezdtek saját maguk is kísérletezésbe frizurájukkal annak érdekében, hogy végre tökéletes eredményt kapjanak. Kamila csak az arcát keretező tincseit nyírbálta meg egy egyszerű trükk segítségével, amit bárki kipróbálhat otthon az alábbi videó alapján.

Mielőtt azonban hozzákezdenél a frizuraigazításhoz, ne felejtsd el, hogy amennyiben a hajvágás előtt megmosod a loboncodat, az szárazan rövidebbnek hat majd, így érdemes eleve száraz hajjal kipróbálni a műveletet, vagy hosszabbra hagyni a vágásra ítélt tincset. (Ugyanez igaz a göndör haj esetében is.)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek