Starity

Ittas vezetésért áll bíróság elé az énekesnő

2010. szeptember 26. 20:08   |   Szerző: édrienn

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Sugarbabes 26 éves énekesnőjét csütörtökön, helyi idő szerint fél hatkor kapcsolták le. A rendőrök feltételezik, hogy ittasan vezette az autót – írja a DailyMail.

hirdetés
Ittas vezetésért áll bíróság elé az énekesnő

A News of the World információi szerint Amelle Berrabah a hajnali száguldozás előtt heves vitatkozást folytatott barátjával, Tom Benn-nel. „Amelle egyre csak verte az ajtót, teljesen elment az esze. Sikított, Tom pedig próbálta lenyugtatni” – idézte fel az eseményeket a lapnak az egyik szomszéd.

„Azt mondta neki: »Kihívom a rendőrséget, ha nem mész el.« Később így szólt: »Nézz rám, vérzek, nézz csak rám!«” – folytatta a nevét elhallgató szomszéd.

Igaz, a News of the World nem kifejezetten a tényekről szóló híreiről nevezetes, azonban lehet, hogy most mégis igazat írtak az ügyről, hiszen Berrabah korábban is ismert volt heves természetéről.

2007-ben azzal gyanúsították, hogy egy guilfordi bárban zaklatott egy 18 éves lányt, 2008-ban pedig azért kapcsolták le, mert megrongált egy autót. 2009-ben ugyan nem került börtönbe, viszont idegileg összeomlott teljesen. Vajon most is elengedi a bíróság a füle mellett az ügyet? És mi lesz a Sugarbabes-szel?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek