Starity

Melissa McCarthy lányai anyjuk nyomdokaiba lépnek

2016. március 18. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A még idén a mozikba kerülő A főnök című vígjátékban láthatjuk a lányokat.

hirdetés
Melissa McCarthy lányai anyjuk nyomdokaiba lépnek

Melissa McCarthy saját bevallása szerint soha semmitől nem tiltotta a lányait, azt azonban mégsem szerette volna, ha lányai, a nyolcéves Vivian és a hatéves Georgette a nyomdokaiba lépnek. A lányok azonban mégis a fejükbe vették, hogy színésznőknek állnak, és végül édesanyjuk is áldását adta álmukra. Mint említettük, a két lány A főnök című filmben kapott szerepet, melynek érdekessége, hogy édesapjuk, Ben Falcone ült a rendezői székben, édesanyjuk pedig a főszereplőt kelti életre.

Ami magát a történetet illeti, Melissa Michelle Darnell iparmágnás bőrébe bújik, és egészen addig a napig sikeres is, amikor váratlanul rajtaütnek, és illegális kereskedelem miatt börtönbe kerül. Szabadulását követően cukrászdát nyit, ahol fiatal lányok bocsátják áruba a finomságokat. Ami Melissa csemetéit illeti, idősebbik lánya a filmben alakított karaktere fiatal énjét alakítja, kisebbik lánya pedig egy, a cukrászdában szorgoskodó kislányt.

Többször kérték, hogy szerepelhessenek, de hónapokon át újra és újra nemet mondtunk nekik a férjemmel. Aztán az idősebbik lányom egy nap megkérdezte: Még csak meg sem próbálhatjuk?

– elevenítette fel McCarthy a történteket, és bevallotta, hogy végül ugyan beadta a derekát, de így is sok időbe telt a felkészítésük.

A film bemutatója egyébként már nincs is messze, a hazai mozik április 7-én tűzik először műsorukra A főnököt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek