Starity

Selena Gomezt nem hatotta meg az Instagram-győzelem

2016. március 18. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Hands To Myself énekesnője néhány nappal ezelőtt vette át a vezetést Taylor Swifttől, ugyanis immár ő rendelkezik a legtöbb Instagram-követővel.

hirdetés

Több mint 1000 képet tett közzé a népszerű képmegosztón Selena Gomez, és nemrég 69,3 milliós követőtáborával átvette a vezetést a közösségi oldalon – már ami a rajongók számát illeti. Győzelméről szinte minden platformon beszámolt a sajtó, így nem csoda, ha Selnek további követőkkel bővült a tábora (jelenleg több mint 70 millióan kíváncsiak a megosztásaira), de saját bevallása szerint ez igen kevéssé számít neki.

Tudjátok, mindig is tisztában voltam azzal, hogy valamiben a leg fokozatot elérni nem feltétlen jelenti azt, hogy az fontos is. Ez [a szám] csak azt mutatja, ti hogyan használjátok a platformot, nem pedig azt, hogy milyen nagy

– magyarázta az énekesnő.

Nem meglepő egyébként, hogy Selena átvette a vezetést, hiszen a hivatalos események mellett szívesen beszámol a magánélete egy-egy villanásnyi kis részletéről is a közösségi oldalon, így szép számmal találhatunk olyan felvételeket, melyeken barátaival, családtagjaival pózol. Természetesen egy-egy gyerekkori képet is megoszt időnként, mindezek mellett pedig számtalan dögös, bikinis fotókat is találhatunk. Íme, egy kis ízelítő, hogy miért is imádják Selenát az instások!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek