Starity

Selena Gomezt nem hatotta meg az Instagram-győzelem

2016. március 18. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

A Hands To Myself énekesnője néhány nappal ezelőtt vette át a vezetést Taylor Swifttől, ugyanis immár ő rendelkezik a legtöbb Instagram-követővel.

hirdetés

Több mint 1000 képet tett közzé a népszerű képmegosztón Selena Gomez, és nemrég 69,3 milliós követőtáborával átvette a vezetést a közösségi oldalon – már ami a rajongók számát illeti. Győzelméről szinte minden platformon beszámolt a sajtó, így nem csoda, ha Selnek további követőkkel bővült a tábora (jelenleg több mint 70 millióan kíváncsiak a megosztásaira), de saját bevallása szerint ez igen kevéssé számít neki.

Tudjátok, mindig is tisztában voltam azzal, hogy valamiben a leg fokozatot elérni nem feltétlen jelenti azt, hogy az fontos is. Ez [a szám] csak azt mutatja, ti hogyan használjátok a platformot, nem pedig azt, hogy milyen nagy

– magyarázta az énekesnő.

Nem meglepő egyébként, hogy Selena átvette a vezetést, hiszen a hivatalos események mellett szívesen beszámol a magánélete egy-egy villanásnyi kis részletéről is a közösségi oldalon, így szép számmal találhatunk olyan felvételeket, melyeken barátaival, családtagjaival pózol. Természetesen egy-egy gyerekkori képet is megoszt időnként, mindezek mellett pedig számtalan dögös, bikinis fotókat is találhatunk. Íme, egy kis ízelítő, hogy miért is imádják Selenát az instások!

hirdetés

  twitter 
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek

Advertisement