Starity

Kellin Quinn vendégszerepelni fog az új Good Charlotte-albumon

2016. március 21. 09:09   |   Szerző: megeszekvalakit

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Joel Madden leleplezte annak a két vokalistának a nevét, akik remek hangi adottságukról tesznek ismét tanúbizonyságot az idén nyáron megjelenő új Good Charlotte-albumon.

hirdetés

Joel Madden az iHeart Radiónak adott exkluzív interjút a hat éve várt visszatérő album megjelenése kapcsán, így megtudhattuk, hogy két igen sikeres előadó is vendégszerepel majd rajta Simon Neil és Kellin Quinn személyében.

Igen, csináltunk egy dalt Kellinn-nel. Imádjuk őt is és a Sleeping With Sirenst is, így teljesen természetesnek tűnt az együttműködés

– magyarázta Madden, aki azt is elárulta, hogy mivel sokszor dolgoznak együtt különböző előadókkal, így nem volt újdonság a kollaboráció ötlete. (Gondoljunk csak például a Good Charlotte Synyster Gatesszel és M. Shadowsszal közös szerzeményére, a The Riverre; a Junior Sánchezzel megjelent Elevatorre vagy a nyolc hónapja közzétett Game Onra, melyben Waka Flocka Flame-mel működtek közre.)

Arról egyelőre nincs pontos információ, hogy mikor és milyen címmel jelenik meg az új GC-korong, az azonban biztos, hogy a csapat továbbra is hű marad a korábbi pop-punk hangzásvilághoz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek