Starity

Ismét Selena Gomezzel romantikázna Justin Bieber?

2016. március 21. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Amikor már azt hittük, mindkét fél lezárta a több mint egy évvel ezelőtt véget ért kapcsolatot, Justin ismét felidézte az emlékeket.

hirdetés

Érzések címmel ugyanis újabb képet töltött fel, melyen egykori szerelmével, Selena Gomezzel láthatjuk csókolózni. Nyilvánvaló, hogy az énekes nem tudja elengedni a múltat, és az is köztudott, hogy továbbra is a szívén viseli exbarátnője sorsát, az azonban mégis különös, hogy továbbra sem hagyott fel közös képeik a nyilvánossággal való megosztásával.

Justin egyébként nemrég szakított Hailey Baldwinnal, és mint Selenától megtudhattuk, ő is a szinglik népes táborát gyarapítja jelenleg. Utóbbi azonban a közelmúltban többször kijelentette, hogy nem szeretné, ha szappanoperát csinálnának a magánéletéből, így nyilatkozni sem hajlandó a továbbiakban Bieberhez fűződő kapcsolatáról.

A fentieknek azonban némileg ellentmond, hogy maga Sel is belájkolta a volt szeretője által az Instagramon közzétett képet, amit egy szemfüles rajongó meg is örökített. Arról azonban már csak találgatni tudunk, mit is jelenthet ez pontosan.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek