Starity

Iggy Azalea elhalasztotta az esküvőjét

2016. március 22. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ausztrál rapper nyilvánosságra hozta, hogy mégsem áll oltár elé idén nyáron.

hirdetés

Iggy Azalea a napokban volt Ryan Seacrest vendége a férfi KIIS-FM-beli rádióműsorában, ahol bevallotta, hogy párjával, Nick Younggal idén nyáron akartak oltár elé állni, ám munkájuk miatt kénytelenek voltak elhalasztani az esküvőt és a nászutat is.

Jelenleg is folynak az esküvő előkészületei, de el kellett halasztani, mert turnéra megyek, így megváltoztak a tervek. Még év vége előtt sor kerül rá, de most dolgoznom kell, ezért kénytelenek vagyunk várni a következő kosárlabdaszezon végéig vele. Kicsit szívás, de ez van

– magyarázta Iggy, és azt is elárulta, hogy vőlegénye úriemberként viselkedik, és nagyon megértő, amiért el kellett halasztani a nagy napot.

Nick úgy van vele, hogy legalább még egy kis ideig agglegény lehet. Ő is nagyon boldog, és ha ideje engedi, akkor a barátaival jár szórakozni, mondván, hogy ez az utolsó alkalom, hogy agglegényként mulathat.

A rapper azt is elárulta továbbá, hogy halasztás ide vagy oda, már nagyrészt minden összeállt a nagy napra, ugyanakkor a tavalyi turnéjának lemondása után az ideit nem halaszthatta el, ezért is döntött inkább úgy, hogy a menyegzőt ütemezik át szerelmével. Iggy egyébként már a ruhát is kiválasztotta, amiben oltár elé áll majd, sőt a nászutat is lefoglalták.

A nászutunkból így csak vakáció lesz, választanunk kell majd egy új nászutat magunknak

– nyilatkozta az énekesnő, majd őszintén vallott arról is, mi az a két dolog, ami Nick számára fontos, amibe ő is szeretne beleszólni.

Nicket a menü érdekli, de annak kiválasztásáig még nem jutottunk el. Mindig mondogatja, hogy szóljak majd, ha az kerül sorra, más nem is nagyon érdekli: csak a kaja és a zene.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek