Starity

Damu Roland állami gondozásba adná még meg nem született kislányát

2016. március 22. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem titok, hogy a színész felesége alkoholproblémákkal küzd, így el is vették tőle a kicsi feletti felügyeleti jogot.

hirdetés
Damu Roland állami gondozásba adná még meg nem született kislányát
Fotó: Magócsi Márton

Damu Roland szerint kislánya jobban járna, ha állami gondozásba kerülne, mintha iszákos édesanyja nevelné fel. Erre ugyan a nőnek előreláthatóan nem is lesz lehetősége, mivel önpuszító életmódja miatt elvették tőle még meg nem született gyermeke felügyeleti jogát.

Három évet ültem ártatlanul, de az nem viselt meg annyira érzelmileg, mint most ez a történet, ami a pici lányom sorsáról szól. Másfél hónapja elköltöztem otthonról, mert már nem bírtam nézni, hogy mit művel magával és a picivel. Színészházban la­kom, saját lakás nélkül esélyem sincs arra, hogy magamhoz ve­gyem a kislányomat. Gyesre sem mehetek, férfiként nem tudok mit kezdeni egy újszülöttel, akiről már most tudni, hogy alkoholszindrómával születik meg, és még ki tudja, milyen bajokkal

– vallotta a színész a Borsnak, majd arról is szót ejtett, hogy lányát felesége testvére szívesen magához venné, de ott is rossz anyagi körülmények várnának az újszülöttre, így ő jobb megoldásnak látja, ha állami gondozásba kerülne a gyerek.

Ott vi­gyáznának rá, nem lenne ve­szélyben. A feleségem – mint kiderült – húsz éve iszik, ha olyanja van, csak a pia érdekli. Előfordult, hogy egy héten h­á­­romszor kellett kihívni az ügyeletet, a rendőrséget vagy a mentőt. Egy idő után a védőnőnek le kellett jelentenie a gyámügynek, mi történik

– magyarázta Damu, aki a napokban szerzett tudomást arról, hogy a kicsi felügyeleti jogát elvették Edinától. A színész úgy tudja, hogy felesége az elmúlt hetekben megállás nélkül ivott, és bár a várandóssága hetedik hónapjában jár, a hasa nemhogy növekedne, hanem zsugorodni kezdett, ő maga pedig azon dolgozik, hogy mihamarabb összeszedje magát anyagilag annak érdekében, hogy magához vehesse a kislányt.

Minden erőmmel azon va­gyok, hogy összeszedjem ma­gam anyagilag, legyen egy saját lakásom, és akkor kérhetem a kislányom felügyeleti jogát. Addig viszont, ha nem vigyáz rá az állam, akármi baja eshet, mert az a nő, akit feleségül vettem és akit nagyon szerettem, egyszerűen nem alkalmas és méltó már arra, hogy a kicsi közelében legyen, mert veszélyes rá és önmagára is.

Damu szavait nagynénje is megerősítette, aki ezmúlt héten Edinához költözött, de zokogva számolt be a Borsnak a tapasztalatairól, miszerint a kismama napokig nem hajlandó enni, és rendszeresen részegre issza magát nem törődve se saját, se magzata egészségével.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek