Starity

Justin Bieber a továbbiakban nem hajlandó találkozni a rajongóival

2016. március 23. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekes közösségi oldalain hozta nyilvánosságra, hogy törölte a ma kezdődő turnéjának Meet & Greetjeit, vagyis a rajongóknak nem lesz lehetőségük találkozni vele a koncertek előtt és után.

hirdetés

Szeretlek titeket, srácok, de törölni fogom az összes Meet & Greetet. Mindig élvezem, amikor fantasztikus emberekkel találkozhatok, de ezek a találkozások amellett, hogy mások spirituális energiájával töltöttek el, ki is szipolyoztak, a végére pedig teljesen leeresztettem, és rossz kedvem lett. Szeretném mosolyra fakasztani az embereket, és boldognak látni őket, de nem a saját káromon, mivel mentálisan és érzelmileg is depresszióközeli állapotba kerülök ezen alkalmakkor. A nyomás, amit a rajongókkal való találkozások, és az elvárásaiknak való megfelelés helyez a vállamra túl sok nekem, és egyszerűen képtelen vagyok kezelni. Sosem akartam csalódást okozni senkinek, de úgy érzem, a legjobb, amit tehetek az az, hogy betartom az ígéretemet, és a koncertek és lemezek útján törlesztek. Nem tudom elmondani, mennyire sajnálom, és azt kívánom, bár ne volna ilyen nehéz.. Szeretném megtartani az egészséges gondolkodásmódomat, és igyekszem életetek legjobb élményét nyújtani a koncerteken

– írta az alább látható kép mellé Justin az Instagramon rajongói legnagyobb bánatára.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek