Starity

Claire Holt kiskutyájától elolvadsz! Ilyen cuki a kis Henry!

2016. március 24. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A népszerű sorozatsztár néhány héttel ezelőtt fogadta örökbe Henry névre keresztelt kutyusát, a nemzetközi kölyökkutya nap keretein belül pedig egy édes videóval is megörvendeztette rajongóit.

hirdetés

A családunk új tagja

– írta a fent látható felvétel mellé a színésznő néhány hete, amikor is magához vette a kutyakölyköt, aki azóta szerencsésen be is illeszkedett Claire családjába, olyannyira, hogy immár mindenki Henry körül ugrál.

A négylábú már most belopta magát gazdija szívébe, aki az elmúlt hetekben számtalan aranyos felvételt osztott meg új társáról, tegnap pedig a kölyökkutyák nemzetközi napján egy videót is készített az őt üldöző szőrmókról. Az eredmény természetesen nem maradt el, és immár több mint 57 ezren olvadoznak a kutyustól az Instagramon.

Claire egyébként a St. Patrick napot is Henryvel töltötte, és a képek tanúbizonysága szerint imádja a jószágot. A szőkeség közismerten hatalmas állatbarát, szíve azonban csak az új jövevényé, más állattal ugyanis nem osztja meg otthonát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek