Starity

Kendall Jennert nem foglalkoztatja a továbbtanulás gondolata

2016. március 24. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 20 éves valóságshow-sztárból modellé avanzsált barna hajú szépség a Vogue riporterének árulta el, hogy jövőbeli tervei között az egyetem és a továbbtanulás egyáltalán nem szerepel, még gondolat szintjén sem.

hirdetés

Legtöbben már a középiskolai tanulmányaink befejezése előtt tudjuk, hogy melyik egyetemre, főiskolára szeretnénk járni, és arról is szilárd elképzelésekkel rendelkezünk, mit szeretnénk tanulni, hol helyezkednénk el szívesen.

Kendall Jenner azonban korántsem átlagos lány, hiszen kamerák kereszttüzében, a média legmagasabb fokú figyelmét élvezve nőtt fel, és bár lenne rá pénze, bolondnak tartaná magát, ha a továbbtanulásra költené – legalábbis erről árulkodik a Vogue-nak adott interjúja.

Foglalkoztat a továbbtanulás gondolata?

– kérdezte Tory Burch a 20 éves modelltől a beszélgetés során, aki így válaszolt a jövőbeli terveit firtató kérdésre:

Amikor felteszed másoknak ezt a kérdés, általában azt a választ kapod, hogy igen, okként pedig azt jelölik meg, hogy szeretnének egy klassz munkát. Nekem viszont már van munkám, szóval...

Kendall modellkarrierje egyébként pozitív fordulatot vett tavaly a Victoria's Secretnek köszönhetően, de számos hasonlóan nagy márka reklámarca is volt már a közelmúltban, emellett pedig húgával, Kylie Jennerrel dolgozik önálló kollekcióján, mely szintén igen sikeres. Ha azonban mégis térdre kényszerítené a divatszakma, akkor még mindig visszatérhet az A-tervhez, a valóságshow-kban való parádézáshoz, így még jó ideig nem kell aggódnia a jövőjét illetően.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek