Starity

Megérkezett az új Bridget Jones-film előzetese

2016. március 24. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szeptemberben végre visszatér a filmvászonra a szinglik királynője, Bridget Jones.

hirdetés

Ellen DeGeneres műsorának legutóbbi adásában debütált az új Bridget Jones-film előzetese, mely a korábbi beharangozáshoz híven páratlanul viccesnek és izgalmasnak ígérkezik, akárcsak az ezt megelőző részek. Hősnőnk ezúttal is egyedülállóként tér vissza a filmvászonra, a történet fő száljaként pedig várandóssága szolgál majd, ugyanis fogalma sincs, ki ejtette teherbe.

Nagyon jó érzés ismét összejönni a régi barátokkal, akárcsak visszatérni Londonba. Imádom a karaktert, így nagyon élvezem, hogy ismét a bőrébe bújhatok

– nyilatkozta egy korábbi interjúban a Bridgetet életre keltő René Zellweger.

A filmsorozat első része egyébként 2001-ben jelent meg, és a nagy sikerre való tekintettel, a készítők nem is vártak sokat a folytatással, mely 2004-ben debütált a mozikban. Mindkét film alapjául Helen Fielding könyvsorozata szolgált, az új rész pedig a hölgy a The Independent hasábjain megjelent rovatán nyugszik.

A 2016 szeptemberére várható alkotás rendezői székében Sharon Maguire foglalt helyet Zellweger mellett pedig Colin Firth is visszatért az eredeti szereplőgárdából, mely Patrick Dempsey-vel, Celia Imrie-vel, Jim BroadbenttelJames CallisszalSally Phillipsszel, Ed Sheerannal és Gemma Jonesszal egészült ki.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek