Starity

Christina Aguilera dalát dolgozta fel a Disney üdvöskéje

2016. március 25. 12:12   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Utódok sztárja pár napja örvendeztette meg rajongóit új videoklipjével, amely egy Christina Aguilera-dal feldolgozása.

hirdetés

Dove Cameron nemcsak a filmvásznon, de a zenei iparban is szeretné kamatoztatni tehetségét. A fiatal szőke Disney-üdvöske már több duettben bemutatkozott 2016-ban és az Utódok című Disney-filmben is megcsillogtatta énektudását. Most ismét Mal szerepébe bújva láthatjuk az énekesnőt, aki egy régi nagy slágert helyezett modern környezetbe és hangzásvilágba. 

2016. március 17-én jelent meg Dove legújabb videoklipje, amely a Genie in the Bottle címet viseli. A dal az 1999-es hatalmas népszerűségnek örvendő Christina Aguilera-szám feldolgozása, amellyel akkoriban a ma már világsikerű énekesnő berobbant a köztudatba.

A klipet a filmhez készült Descendants: Wicked World sorozat ihlette, ahol a lány csapdába esik egy csodalámpában. Az énekesnő megtiszteltetésnek érezte, hogy elénekelhette a dalt, háláját pedig ekképpen fejezte ki az Instagramon:

Megjelent, megjelent! Nagyon hálás vagyok, hogy elénekelhettem ezt a dalt. @xtina az egyike volt a legnagyobb példaképeimnek gyermekkoromban. Ki látta a premiert a Disney Csatornán?

A Genie In The Bottle új verzióját egyébként egy hét alatt már közel 4 millióan látták a YouTube videomegosztón, ami nem csoda, hiszen igazi csemegeként szolgál a 90-es évek zenéit kedvelőknek és a mostani Disney-rajongóknak is. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek