Starity

A nyár slágerével jelentkezett Steve Aoki és Adam Lambert

2016. március 24. 19:07   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A pénteki premier előtt exkluzívan meghallgatható a Can't Go Home Steve Aoki-tól, aki ezúttal Felix Jaehnnal és Adam Lamberttel működött közre.

hirdetés
A nyár slágerével jelentkezett Steve Aoki és Adam Lambert
Fotó: ALEX EGGEBEEN

Ha már most fel akarod frissíteni a nyári lejátszási listádat, érdemes meghallgatnod Steve Aoki újdonságát – kezdi a People.com, ahol exkluzívan debütált a Can't Go Home.

Az EDM legújabb slágergyárosa befogta maga mellé a fiatal tehetséget, Felix Jaehn-t (Ain't Nobody Loves Me Better) és az amerikai előadót, Adam Lambertöt (Ghost Town), hogy létrehozzák a nyár legújabb ütős szerzeményét.

Ez a dal stílust fog össze, bemutat két különböző világot, amit jómagam és Felix Jaehn képviselünk. A végeredmény gyönyörű lett, és létrejött valami egészen egyedülálló, ami a Can't Go Home címet kapta

– nyilatkozta a felvételről a PEOPLE-nek Aoki.

Adam Lambert és Steve Aoki – Steve Aoki ©

Ehhez az egészhez hozzáadtok a világ legjobb énekesét, Adam Lambertöt, aki egy teljesen új szintre emelte a felvételt. Nagyon izgatott vagyok, hogy megosszam ezt a világgal!

A Can't Go Home Aoki legújabb kislemeze, jelenleg pedig a Neon Future III lemezén dolgozik, ami idén fog megjelenni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek