Starity

Trónok harca: A királynők már várják a folytatást

2016. március 25. 12:12   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Trónok harca című sorozat női sztárjai áprilisban az Entertainment Weekly címlapján köszönnek vissza, és a hatodik évadról is megosztottak néhány gondolatot.

hirdetés

A Trónok harca rajongói már hónapok óta izgatottan várják a folytatást, hiszen az ötödik évad számos nyitott kérdést hagyott maga után. Az Entertainment Weekly magazin interjút készített a sorozat színésznőivel, akiktől ugyan azt nem kérdezték meg, hogy vajon Havas Jon visszatér-e a halálból, de ők ennek ellenére is előrevetítették a folytatást.

Maisie Williams

Az előző szezon után megkérdezték tőlem az emberek: Meghaltál? Én csak megvakultam. Túl egyszerű lenne megölni őt [Aryát]. Egy dolgot már megtanulhattunk a Trónok harcáról: hogy a halál a legkönnyebb menekülő útvonal.

Fotó: Entertainment Weekly (Marc Hom)

Emilia Clarke 

 Megtanulta Daeny az előző szezonban, hogy még nagyon sokat kell tanulnia. Már csak nagyon kevés ember áll mögötte, akit le tud rázni.

Fotó: Entertainment Weekly (Marc Hom)

Lena Headey

 Cerseinek aztán már tényleg nincs mit veszítenie, és már csak nyerhet abban a borzasztó pozícióban, amiben saját magát találja.

Fotó: Entertainment Weekly (Marc Hom)

Sophie Turner 

Ez az az évad, ami miatt én a legizgatottabb vagyok. Sansa végre a maga ura lehet és kiállhat saját magáért.

Fotó: Entertainment Weekly (Marc Hom)

Gwendoline Christie 

Brienne nagyon különleges, egyedi és hihetetlenül erős. Szeretem, hogy nem csak ennyiről szól a története.

Fotó: Entertainment Weekly (Marc Hom)

Natalie Dormer 

Láttuk Margeryt nagyon sok rizikós helyzetben már, de soha nem taszította őt semmi igazi mélységbe.

Fotó: Entertainment Weekly (Marc Hom)

A sorozat sok izgalmat és fordulatot ígér a hatodik évadban is, amelynek a története már teljesen elválik a George R.R. Martin által írt könyvektől. A Trónok harca a hatodik évaddal április 24-én tér vissza a televíziók képernyőire, és a hírek szerint a televíziós történelem egyik legnagyobb csatáját is láthatjuk majd benne.  

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek