Starity

10 év után elege lett: Steiner Kristóf házassága felbontását kérte

2016. március 25. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Viva TV egykori műsorvezetője az első hazai hírességek között volt, akik nyíltan vállalták másságukat, öt évvel ezelőtti házasságkötéséről pedig a Viasat3 számolt be a Négy esküvő című műsor keretein belül.

hirdetés
10 év után elege lett: Steiner Kristóf házassága felbontását kérte
Fotó: Lital Zaquine

Amilyen nagy lánggal égett a szerelem Kristóf és Matan között, úgy el is múlt. Az utóbbi években elsősorban újságírással foglalkozó exműsorvezető párja kedvéért intett búcsút magyarországi életének, és tette át székhelyét Tel-Avivba. Ugyan Kristóf néhány napot Budapesten töltött a közelmúltban, de jelenleg is Izraelben él és dolgozik, a szakítástól függetlenül pedig nem valószínű, hogy hazaköltözik.

Azt egyelőre nem lehet tudni, mi vezetett a nemrégiben kimondásra került válásig, de a Bors úgy tudja, hogy a szerelmesek életét számtalan kisebb-nagyobb hullámvölgy nehezítette. A lap természetesen megkereste az érintettet is az ügyben, ő azonban még nem állt készen arra, hogy magánéletéről beszéljen a nyilvánosság előtt.

Ebben a pillanatban nem szeretnék erről beszélni. Még nekem is egy kicsit át kell gondolnom, hogy a történtekről mit akarok tudatni a nyilvánossággal. Tekintettel kell lennem arra, hogy mi a legjobb mindenkinek. Nem szeretném senkinek sem megsérteni az érzelmeit

– magyarázta Kristóf.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek