Starity

Ian Somerhalder cáfolja, hogy búcsút intene a Vámpírnaplóknak

2016. március 26. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A híresztelésektől eltérően a színésznek esze ágában sincs elhagyni a Vámpírnaplók stábját.

hirdetés
Ian Somerhalder cáfolja, hogy búcsút intene a Vámpírnaplóknak
Fotó: The CW

Tegnap számoltunk be arról, hogy szárnyra kapott a hír a tengerentúlon, miszerint a CW népszerű fantasy-sorozatában Damon Salvatorét alakító Ian Somerhalder exbarátnőjéhez, Nina Dobrevhez hasonlóan istenhozzádot készül mondani a 2009 óta futó szériának. Szerencsére azóta kiderült, hogy szó sincs ilyesmiről, ugyanis a színész imádja az általa életre keltett karaktert, mi több: a következő, április 1-jén adásba kerülő epizódot ő maga rendezte.

Ian egyébként nem titkoltan rajong a sorozatért, és az Instagramon előszeretettel oszt meg a forgatáson készült képeket, ezáltal is bizonyítva, mennyire jó hangulatban telnek a felvételek, és milyen közel állnak egymáshoz kollégáival.

A karakterek az okai annak, hogy az emberek beleszeretnek a sorozatba. Ez pedig nem negyven szereplő dicsősége, hanem hat-nyolcé. A színészek és karaktereik legbelsőbb körének magja viszi ezt az egészet előbbre

– nyilatkozta a színész, majd szót ejtett a folytatásról is:

Fogalmam sincs, hová tart a történet, de szeretném, ha a közönség még közelebb érezné magát azokhoz az emberekhez, akikkel nyolc évet tölt az életéből, ugyanakkor legyen még izgatottabb, szerelmesebb, és még inkább kapcsolódjon a karakterekhez, mint eddig valaha.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek