Starity

Meztelen testével hergeli a rajongóit Justin Bieber

2016. március 27. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, Biebs rájött, hogy a meztelenség a legjobb reklám, így Kim Kardashian „példájából” tanulva anyaszült meztelenre vetkőzött legújabb Instagram-képéhez.

hirdetés

Justin Bieber két fellépés között a Grand Canyon környékén tölti jól megérdemelt pihenését, ahol mindenféle sztárallűröktől mentesen, nem szállodában, hanem a szabad ég alatt hajtja álomra a fejét. Az énekes legközelebbi baráti körével indult túrázni, a jó hangulatú időtöltésről pedig a legnagyobb örömmel számolt be az Instagramon.

Mivel ezúttal az anyatermészet szolgál Biebs otthonául, tisztálkodásra is őt hívhatja segítségül. Ennek értelmében a Coloradóban mossa le magáról az út porát, cimborája, John Shahidi pedig megörökítette az egyik ilyen pillanatot, amit Justin a legnagyobb természetességgel tett közzé a képmegosztón.

Polgárpukkasztás ide vagy oda, kedvencünk igazán nem panaszkodhat, hiszen máris másfél millió szivecskét gyűjtött be formás fenekével.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek