Starity

Gwen Stefani: „Amíg a fiaim egészségesek és boldogok, addig nem érdekel a szexuális hovatartozásuk”

2016. március 27. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai Voice egykori mentorának csak az számít, hogy csemetéi egészségesek és boldogok legyenek, és saját bevallása szerint az sem zavarná, ha kiderülne, hogy melegek.

hirdetés
Gwen Stefani: „Amíg a fiaim egészségesek és boldogok, addig nem érdekel a szexuális hovatartozásuk”
Fotó: Facebook / Gwen Stefani

Gwen Stefani egy nyitott gondolkodású felelősségteljes édesanyának tartja magát, életében pedig a gyerekei játsszák a főszerepet. A 46 éves szőke szépség a Pride Source-nak vallott arról, hogy az ő szemében egyáltalán nem értékmérő egy ember szexuális irányultsága, így az sem zavarná különösebben, ha kiderülne: fiai a saját nemükhöz vonzódnak, ugyanis feltétel nélkül szereti őket.

Akkor is áldottnak érezném magam, ha valamelyik fiam meleg lenne. Csak arra vágyok, hogy a srácaim egészségesek és boldogok legyenek, és nap mint nap azt kérem Istentől, hogy jó anyukájuk lehessek, mert ez egyáltalán nem könnyű meló

– vallotta az énekesnő, majd azt is kifejtette, miért érez így a témával kapcsolatban.

Volt szerencsém beutazni a világot, és számtalan egymástól különböző emberrel találkozni. Számomra egyáltalán nem számít, ha meleg vagy, vagy heteró vagy bármi. Így is, úgy is vannak jó és rossz emberek, én pedig csak boldog akarok lenni, és a gyerekeimet is boldognak akarom látni. Bármilyen utat is szán nekik Isten, ott kell lennem mellettük, mint a valaha volt legtámogatóbb anya a világon. Ez minden, amire vágyok

– magyarázta Gwen, majd így folytatta:

Ha valaki anélkül ítélkezik fölöttem, hogy személyesen ismerne engem, a barátom lenne vagy úgy általában az életem részese, az egyáltalán nem hat meg. Természetesen mindenkinek megvan a maga véleménye, és mindenki máshogy látja a dolgokat, de ez nem zavar engem. Amíg a gyerekeim boldogok, biztonságban vannak és némi minőségi időt el tudok tölteni velük, addig nem számít, hogy a sportolás érdekli őket vagy a manikűrözés.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek