Starity

Zayn Malik dalban ismerte be, hogy megcsalta Perrie Edwardsot?

2016. március 28. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Három nappal ezelőtt került az üzletek polcaira az énekes első szólóalbuma, a Mind Of Mine.

hirdetés
Zayn Malik dalban ismerte be, hogy megcsalta Perrie Edwardsot?
Fotó: Instagram

Zayn Malik igazán nem panaszkodhat, hiszen a lehető legjobban alakulnak a dolgai: mióta kilépett a One Directionből, sikeresebb, mint valaha, és a magánéletben is révbe érni látszik Gigig Hadid oldalán. Az énekes egy évvel ezelőtt hozta meg élete legfontosabb döntéseit, amikor úgy határozott, hogy búcsút int a sikert meghozó fiúbandának, és menyasszonya, Perrie Edwards útját is kiadta.

Új albuma megjelenésével azonban értelmet nyer néhány korábbi pletyka, már ami Zayn magánéletét illeti. 2013-ban suttogtak először arról, hogy a fiatal tehetség egy csinos pincérnővel csalta a Little Mix énekesnőjét, és bár ez sosem került bizonyításra, minden lesifotónál árulkodóbb Malik She Don't Love Me című szerzeménye, melyben mintegy beismeri, hogy időnként félrekacsintott a kapcsolat idején.

Úgy gondolom, biztos vagyok abban, hogy nem szeret engem, ezért fekszek össze fűvel-fával

– énekli az énekes az ominózus dalban, ami rajongók millióinak keltette fel a figyelmét már az első hallást követően.

Szóval lényegében Zayn beismerte, hogy megcsalta Perrie-t?, Zayn egy igazi szemétláda! És ti még mindig a rajongói vagytok?, Mi a szar ez, Zayn? Nem értem a logikádat!, Ha a She Don't Love Me Perrie-ről szól, Zayn tényleg rászolgált arra, hogy szar alaknak nevezzék – csak hogy említsünk néhányat a felháborodott hozzászólások közül. 

Az érintettek egyelőre nem kommentálták a pletykákat, ám az tény, hogy Zayn korongjára már most, a megjelenés hetében rengetegen voltak kíváncsiak, a lemez ugyanis 70 ország sikerlistájának első helyén nyitott, így nem csodálkoznánk, ha napokon belül elérné az aranylemez minősítést.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek