Starity

Romantikus randival készült Selena Gomez fogadására Justin Bieber

2016. március 29. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már követni is nehéz a két énekes se veled – se nélküled kapcsolatát, mely ismét újabb fordulatot vett.

hirdetés
Romantikus randival készült Selena Gomez fogadására Justin Bieber
Fotó: Instagram

Nemrég számoltunk be arról, hogy ismét megkezdődött az évődés Selena Gomez és Justin Bieber között. A sztárpár már több mint egy éve szakított, ám úgy tűnik, még mindig nem tették túl magukat egymáson, és újbóli esélyt adtak a románcnak. Egyelőre szó sincs arról, hogy ismét összejöttek volna, az azonban kétségtelen, hogy sok időt töltenek egymás társaságában.

Selena nemrég ellátogatott Justin Los Angeles-i fellépésére is, ahol többek között szó került köztük kapcsolatuk folytatásáról, ezen felbuzdulva pedig Biebs különleges meglepetéssel készült az énekesnő számára. 

Justin ki akarta bérelni a Staples Centert a fellépése után, hogy megismételje Selenával a Titanic-nézős randijukat, mert vissza szeretné hódítani őt

– nyilatkozta egy bennfentes az E! Newsnak, és hozzátette, hogy a dolog vélhetően nem a tervek szerint alakult, ugyanis Bieber az utolsó pillanatban lefújta a programot.

Fotó: Instagram

Nem tudom, miért nem csinálta végig, ahogy azt sem, hogy egyáltalán elmondta-e Selenának, mit tervez. Az viszont biztos, hogy szeretne ismét randizni vele. Valami nagy, extravagáns dolgot szeretett volna, és a fellépése előtt megállapodás is született [a Staples Centerrel] a moziestre vonatkozóan

– magyarázta a neve elhallgatását kérő barát, majd így folytatta:

A Meet & Greeteket is lemondta, amikért egyébként 2000 dollárt fizettek a rajongói. A koncerten pedig két szám között arra utalt, hogy egyáltalán nem boldog, később pedig csak feküdt a színpadon, nem énekelt, és hagyta, hogy a szám menjen tovább. Azt gyanítom, hogy történt valami köztük Selenával a show előtt, ezért is mondta le a randit. Valami totálisan elrontotta a hangulatát.

Azt egyelőre nem tudni, mi történt a két fiatal között vagy hogy a korábbiak fényében van-e még esély számukra, ám Justin – a Jelena-fanokhoz hasonlóan – még nem mondott le arról, hogy egyszer újra együtt lehetnek még.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek