Starity

Szexuális zaklatásért pereli egykori testőre Elton Johnt

2016. március 29. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A külvilág számára látszólag harmonikus kapcsolatban él férjével az énekes, ám úgy tűnik, két éve bepróbálkozott testőrénél is.

hirdetés
Szexuális zaklatásért pereli egykori testőre Elton Johnt

Elton John 23 éve alkot egy párt David Furnish-sel, akivel két közös csemetén osztoznak. A sztárpár elméletileg boldog párkapcsolatban él, ezért is különös, hogy Elton állítólag testőrénél, Jeffrey Wenningernél kereste a boldogságot – sikertelenül.

A Mirror arról számolt be nemrégiben, miszerint a férfi bíróságra vitte az énekest szexuális zaklatásért, elmondása szerint ugyanis Elton akarata ellenére akarta ráerőltetni magát, és a tettlegességtől sem riadt vissza. Beszámolója szerint 2014-ben történt, hogy egymás mellett utaztak az autóban, amikor John keze a férfiasságára tévedt, és azt kérte tőle, ne szégyellősködjön, vegye elő nadrágjából a hímtagját. A férfi elutasította a sztár kérését, és felmondott neki.

Az éremnek természetesen két oldala van, és bár a lap megkereste Eltont is, ő azonban egyelőre nem kívánt nyilatkozni a témában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek