Starity

A Little Mix elárulta, miért kellett olyan sokat várnunk a Get Weird albumra

2016. március 29. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tavaly novemberben került az üzletek polcaira a Little Mix harmadik korongja, a Get Weird, melyen 12 szerzeményt sorakoztattak fel a lányok.

hirdetés
A Little Mix elárulta, miért kellett olyan sokat várnunk a Get Weird albumra

A világszerte népszerű lánycsapat a brit Cosmopolitannak adott exkluzív interjút a Get Weird albummal kapcsolatban, így kiderült, hogy nem az ihlet vagy a kreativitás hiánya okozta a lemez megjelenésének késedelmét, hanem egy egészen más ok húzódott meg a háttérben.

Egyszerűen leragadtunk egy szinten, az album pedig nem volt elég jó. Egy évbe került, mire elkészültünk vele. Bezárkóztunk egy parányi stúdióba, hogy nyugodtan meg tudjuk írni a dalokat

– elevenítette fel a munkálatokkal kapcsolatos élményeit Jesy Nelson, majd így folytatta:

Borzalmas volt, sokat sírtunk miatta. Van egy dal az albumon, amihez hét különböző refrént írtunk, és még akkor sem találtuk jónak. Leigh-Anne a csapat legpozitívabb tagja, de még ő is totál ki volt borulva.

Az album egyébként olyan nagy sikerű slágereket sorakoztat fel, mint a Black Magic, a Love Me Like You vagy a Secret Love Song, és a lányok félelmei ellenére is meglehetősen jól teljesít. Hosszú hetekig lépcsőzött a sikerlistákon, Írországban és az Egyesült Királyságban pedig platina minősítést szerzett.

Fotó: Syco Records

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek