Starity

Johnny Rotten fokozatosan elveszíti a látását

2016. március 29. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 60 évesen is vadóc punk depresszióba esett orvosa legutóbbi diagnózisa miatt, ugyanis kiderült: valószínűleg végleg elveszítheti a szeme világát.

hirdetés

Akik rendszeresen járnak Johnny Rotten zenekara, a Public Image Ltd koncertjeire, azoknak nem újdonság, hogy az énekes az utóbbi időben gyakran mutatkozott szemüvegben. Ez nem a hipster image része, sokkal inkább annak a jele, hogy Johnny látása rohamosan romlani kezdett, így kénytelen volt az orrára biggyeszteni az okulárét.

A látásom folyamatosan romlik, olvasni már egyáltalán nem is tudok. Ha elveszítem a látásom, azzal az egész életem odalesz. Ha választhatnék, inkább adnám fel a hallásomat, mint a szemem világát, ami biztos különösen hangzik egy zenész szájából

– nyilatkozta romló egészségügyi állapota kapcsán a legendás zenész, aki saját bevallása szerint szörnyű veszteségként élné meg, ha többé nem láthatna. 

Ez egyébként nem az első alkalom, hogy a Sex Pistols egykori sztárjának ilyen súlyos egészségügyi problémával kell megküzdenie, ugyanis korábban három hónapig kómában feküdt egy agyhártyagyulladás szövődményének következtében. Akkor a szüleit sem ismerte fel, ami valóságos kínzással ért fel számára.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek