Starity

Christina Aguilera alaposan meghízott

2010. szeptember 27. 16:04   |   Szerző: agicaa9412

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Napjainkban egyre nő azoknak a hírességeknek a száma, akik valami okból meghíztak. Itt van mondjuk Mariah Carey és Jennifer Love Hewitt, akik azt állítják azért híztak meg ennyire, mert nagyon boldogok és jól érzik magukat. A legújabb kigömbölyödött híresség Christina Aguilera.

hirdetés
Christina Aguilera alaposan meghízott

Christina Aguilera részt vett egy Los Angeles-i múzeum kiállításának megnyitóján, melyen a fotósok és az újságírók is igencsak meglepődve nézték, de nem is az énekesnő megjelenését, hanem azt, hogy jó néhány kilót felszedett magára legújabb lemezének megjelenése óta.

Azt persze nem lehet tudni, hogy talán ő is, mint Mariah Carey és Jennifer Love Hewitt, épp a boldogságtól híztak ennyire meg, vagy az is lehet egy ok, hogy Christina megint várandós. De mindezek lényegtelenek, hiszen ha jól megnézzük a képet, abban a legtöbben egyet érthetünk,  hogy a molett Christina talán még szexibb, mint korábban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek