Starity

Halle Berry felzárkózott: ezzel a képpel debütált az Instagramon

2016. március 30. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Végre Halle-t is utolérte az Insta-láz: néhány órája úgy döntött, ideje felzárkóznia, és létrehozta saját maga által kezelt fiókját.

hirdetés

Ha Hollywoodban élsz, nem árt, ha képben vagy a trendekkel – gondolhatta Halle Berry, és rajongói legnagyobb örömére végre csatlakozott az Instagram több milliós táborához, nem sokkal később pedig a Twitterrel is megismerkedett.

Első posztjára nem is kellett sokáig várnunk: egy topless képpel debütált a népszerű (és megújulóban lévő) képmegsztón. Bár a kamerának háttal áll a felvételen, mint egy modern Jane, úgy kalandozik természetadta bájait közszemlére téve az erdőben.

Helló mindenki! Isten hozott! A mai egy nagyon izgalmas nap a számomra... Már alig várom, hogy megoszthassam veletek a világunkra reflektáló érzéseimet és megfigyeléseimet. Imádok fotózni, és azt, hogy lehetőségem nyílik arra, hogy megörökítsem azt a rendkívüli világot, amiben élünk. Izgatottan várom, hogy megoszthassam a természet, a művészetek, a divat és még sok egyéb más iránti szeretetemet, és remélem, hogy a képeim inspirálni fognak titeket

– írta a felvétel mellé a 49 éves színésznő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek