Starity

Gáspár Laci lesz az X-Faktor egyik új mentora

2016. március 30. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hamarosan visszatér a képernyőkre az ország egyik legnézettebb tehetségkutatója, az X-Faktor.

hirdetés
Gáspár Laci lesz az X-Faktor egyik új mentora
Fotó: MTVA

A Blikk értesülései szerint hazánk legnagyobb kereskedelmi csatornájánál jelenleg is folynak a meghallgatások, már ami a mentorokat illeti, ugyanis mint kiderült: az RTL Klub lecseréli Alföldi Róbertet, Szikora Róbertet és Little G-t is, vagyis eddig egyedül Tóth Gabi helye volt biztos a zsűriben.

A fent említett napilap úgy tudja, hogy a csatorna nemrég lecsapott Gáspár Lacira is, valamint nagy esélyes lehet még a jelenleg Magyarország és az Egyesült Államok között ingázó Király Vikor is. 

2016-ban visszatér az RTL Klubra az utóbbi évek legsikeresebb tehetségkutató showműsora, az X-Faktor, a meghallgatások már elkezdődtek, és országszerte zajlanak. A műsor számos elemében lesz változás és újdonság, így a mentorok személye is változni fog, de erről még nagyon korai beszélni. Ami mindenképpen nagy változás az eddigi évadokhoz képest, hogy az idei győztes az egy éven keresztül járó havi 1 millió forint mellett 15 millió forintot kap karrierjének beindítására

– nyilatkozta a Blikk megkeresésére az RTL Klub sajtókapcsolati vezetője, Pécsi Norbert Sándor.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek