Starity

James Corden összeboronálta Jennifer Lopezt és Leonardo DiCapriót – videó

2016. március 30. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Late Late Show házigazdája ezúttal J.Lót fuvarozta a CBS székházába, és énekelt vele egy hatalmasat.

hirdetés
James Corden összeboronálta Jennifer Lopezt és Leonardo DiCapriót – videó
Fotó: CBS

James Corden műsora már-már legendás, hiszen minden adásban kocsikázik egyet híres sztárvendégei egyikével. A One Direction, Adele, Justin Bieber, Sia és Mariah Carey után tegnap végre Jennifer Lopez is sorra került, közös éneklős-bohóckodásukkal pedig felejthetetlen műsort kerekítettek a nézők legnagyobb örömére.

Utazásuk során természetesen felcsendültek az énekesnő leghíresebb slágerei, így többek között hallhattuk a Love Don't Cost A Thinget, a Jenny From The Blockot vagy az On The Floort, valamint szokás szerint számtalan apró kis titok is gazdát cserélt.

Lehullott a lepel például arról, hogy az évek óta folyó találgatások hamisak: J.Lo nem kötött biztosítást a fenekére, és kiderült az is, hogy a 46 éves díva olyan hírességek elérhetőségeit tárolja telefonjában, mint Bradley Cooper, Dwayne Johnson, Fergie, Iggy Azalea és Cristiano Ronaldo. Corden számára azonban a névjegyzékben található nevek közül az Oscar-díjas Leonardo DiCapióé tűnt a legizgalmasabbnak, így Jen készülékét kölcsönkérve sms-t küldött a színésznek.

Szia, bébi. Úgy érzem, szükségem van egy kis lazulásra. Van ötleted? Tudasd velem, ha igen. J.Lo, tudod, a tömbből

– írta a műsorvezető kolléganője nevében, nem sokkal később pedig meg is érkezett DiCaprio mindent vivő válasza:

Úgy érted, ma este, Boo Boo? Mit szólsz egy klubhoz?

Természetesen vicc volt az egész, de úgy tűnik, Corden nem csak a műsorvezetéshez és énekléshez, hanem a kerítéshez is ért.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek