Starity

Megérkezett a Counterfeit legújabb videoklipje!

2016. április 02. 08:08   |   Szerző: Baybee

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jamie Campbell Bower jelenleg szünetelteti színészi karrierjét, és zenekarára fókuszál.

hirdetés
Megérkezett a Counterfeit legújabb videoklipje!

Jamie Campbell Bower nem ül tétlenül a babérjain: bár színészi karrierjét rövid időre félretette zenészi hivatása kedvéért, így sem unatkozik. Nemrégiben például két új taggal bővítette a bandáját, akik közül az egyik nem más, mint saját testvére, Sam Bower.

Ha mindez nem volna elég, kiderült, hogy gőzerővel folynak a munkálatok, ugyanis a csapat piacra dobta első középlemezét, a Jamie által tervezett pólókat, és meghosszabbították európai turnéjukat is.

A napokban ismét nyilvánosságra került egy újdonság, ugyanis elkészült az Enough kisfilmje, mely egyébként már a harmadik videoklip a banda életében: az elsőt a végtelenül szomorú Letter To The Losthoz, míg a másodikat a Jamie és Lily Collins azóta már véget ért kapcsolatáról szóló Come Get Some-hoz forgatták. A videók között rengeteg a hasonlóság: mindhárom fekete-fehérben készült, és az együttest mutatja be a maga valóságában koncert- és stúdiófelvételek útján.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek