Starity

Jason Statham élete legviccesebb alakítását nyújtotta az LG reklámfilmjében

2016. április 04. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szabadsága lejárt, így a színész ismét forgat! Ugyan legújabb filmje csak augusztusban kerül a mozikba, ám addig is itt van az LG új reklámja, melyben ő alakítja a főszerepet!

hirdetés

Eddig sem voltak kétségeink Jason Statham színészi képességeivel kapcsolatban, ezúttal azonban túlszárnyalta önmagát, és megmutatta, hogy bármilyen karakter bőrében képes helyt állni. Az LG ugyanis nemrég őt kérte fel G5-ös készüléke reklámarcának, amit a színész boldogan el is vállalt – és micsoda alakítást nyújtott!

Ha pedig a szerepeknél járunk, érdemes megemlíteni, hogy hosszabb kihagyás után augusztusban tér vissza a filmvászonra Arthur Bishop szerepében a Mechanic: Resurrection című Dennis Gansel rendezte akcióthrillerben, valamint már aláírta a Halálos iramban folytatásáról szóló szerződését, így ismét a rosszfiú bőrébe bújik a 2017-ben mozikba kerülő franchise nyolcadik részében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek