Starity

Kesha: „Inkább hagyom, hogy az igazság tönkretegye a karrieremet, mint hogy továbbra is hazudjak”

2016. április 04. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Immár két éve tart Kesha és Dr. Luke pereskedése, mely nemrég újabb fordulatot vett egy zsarolási botránynak köszönhetően.

hirdetés

Kesha tegnap kiborította azt a bizonyos bilit, és nyilánosságra hozta, hogy a hosszúra nyúlt jogi huzavona továbbra is folytatódik, mi több, újabb érdekes fordulatot vett az ügy. Nemrég ugyanis megzsarolták, hogy ha visszavonja a producere ellen felhozott vádakat, akkor visszakapja a szabadságát, és ismét maga rendelkezhet a zenéjével.

Szóval. Kaptam egy ajánlatot a szabadságomra vonatkozóan, miszerint HA hazudok, ismét szabad leszek. Nyilvánosan kellene BOCSÁNATOT KÉRNEM, és azt mondanom, hogy soha nem erőszakoltak meg. EZ TÖRTÉNIK a zárt ajtók mögött. Én viszont nem fogom visszavonni az igazságot. Inkább hagyom, hogy az igazság tönkretegye a karrieremet, mint hogy továbbra is hazudjak egy szörnyetegért

– írta az Instagramon az alább látható kép kíséretében az énekesnő.

Kesha egykori producerének sajtóképviselője nem meglepő módon tagadja a védence ellen felhozott vádakat, mondván, hogy az énekesnő valótlanságokat állít.

Kesha az Instagramon közétett állítása hamis. A bíróság ismételten kijelentette, hogy Kesha már szabad, így Dr. Luke nélkül is stúdiózhat, és nem kéne irreleváns, alá nem támasztott tényekkel dobálóznia. Már csak azért sem, mert a bizonyítékok – beleértve a videóra vett, eskü alatt tett vallomását – is azt mutatják, hogy valótlanságokat állít

– nyilatkozta a képviselő, majd így folytatta:

Az egyetlen dolog, amit Kesha nem tehet meg szabadon az az, hogy tovább hazudozik Dr. Luke-ról a nyilvánosság előtt, figyelmen kívül hagyva azt a tényt, hogy a saját akaratából kezdett dolgozni vele, és belement az új szerződésbe is egy évvel az után az állítólagos incidens után, amit bizonygatni próbál. Az ő célja mindvégig az azáltali meggazdagodás volt, hogy megtörje a számára a sikert és több milliós bevételt hozó szerződést, hogy ezáltal jövedelmezőbbeket köthessen. Bízunk abban, hogy egy nap számon kéri őt a bíróság a hazugságaiért.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek