Starity

Kesha: „Inkább hagyom, hogy az igazság tönkretegye a karrieremet, mint hogy továbbra is hazudjak”

2016. április 04. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Immár két éve tart Kesha és Dr. Luke pereskedése, mely nemrég újabb fordulatot vett egy zsarolási botránynak köszönhetően.

hirdetés

Kesha tegnap kiborította azt a bizonyos bilit, és nyilánosságra hozta, hogy a hosszúra nyúlt jogi huzavona továbbra is folytatódik, mi több, újabb érdekes fordulatot vett az ügy. Nemrég ugyanis megzsarolták, hogy ha visszavonja a producere ellen felhozott vádakat, akkor visszakapja a szabadságát, és ismét maga rendelkezhet a zenéjével.

Szóval. Kaptam egy ajánlatot a szabadságomra vonatkozóan, miszerint HA hazudok, ismét szabad leszek. Nyilvánosan kellene BOCSÁNATOT KÉRNEM, és azt mondanom, hogy soha nem erőszakoltak meg. EZ TÖRTÉNIK a zárt ajtók mögött. Én viszont nem fogom visszavonni az igazságot. Inkább hagyom, hogy az igazság tönkretegye a karrieremet, mint hogy továbbra is hazudjak egy szörnyetegért

– írta az Instagramon az alább látható kép kíséretében az énekesnő.

 

Kesha (@iiswhoiis) által közzétett fénykép,

hirdetés

Kesha egykori producerének sajtóképviselője nem meglepő módon tagadja a védence ellen felhozott vádakat, mondván, hogy az énekesnő valótlanságokat állít.

Kesha az Instagramon közétett állítása hamis. A bíróság ismételten kijelentette, hogy Kesha már szabad, így Dr. Luke nélkül is stúdiózhat, és nem kéne irreleváns, alá nem támasztott tényekkel dobálóznia. Már csak azért sem, mert a bizonyítékok – beleértve a videóra vett, eskü alatt tett vallomását – is azt mutatják, hogy valótlanságokat állít

– nyilatkozta a képviselő, majd így folytatta:

Az egyetlen dolog, amit Kesha nem tehet meg szabadon az az, hogy tovább hazudozik Dr. Luke-ról a nyilvánosság előtt, figyelmen kívül hagyva azt a tényt, hogy a saját akaratából kezdett dolgozni vele, és belement az új szerződésbe is egy évvel az után az állítólagos incidens után, amit bizonygatni próbál. Az ő célja mindvégig az azáltali meggazdagodás volt, hogy megtörje a számára a sikert és több milliós bevételt hozó szerződést, hogy ezáltal jövedelmezőbbeket köthessen. Bízunk abban, hogy egy nap számon kéri őt a bíróság a hazugságaiért.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek