Starity

Bam Margera életét követelheti egyre súlyosabbá váló alkoholizmusa

2016. április 04. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

A Jackass sztárja egyre mélyebbre csúszik a lejtőn: alkoholizmusa napról napra súlyosabb méreteket ölt, így joggal aggódnak érte szerettei és rajongói.

hirdetés

Bam Margera mindössze 23 éves volt, amikor a rivaldafénybe került a Jackassnek köszönhetően, mely sorozatot önálló reality szériája, a Viva La Bam követett. A dolgai jól alakultak, ám 2011-ben olyan csapás érte, amit se elfogadni, se feldolgozni nem tudott: egy autóbaleset következtében elveszítette a legjobb barátját, Ryan Dunnt.

Bam korábban is szívesen nézett a pohár fenekére, ám a tragikus haláleset az egész világát felbolygatta, és egyre többször részegedett le – az öntudatlanságig. A VH1 legújabb, Family Therapy című realityjében azonban esélye nyílik kilábalni a szenvedélybetegségből, ugyanis szakértő segít komoly bajokkal küzdő családokon, mondván, hogy Ha te szenvedsz, az egész családod szenved.

A fenti előzetesben látható, hogy nem Bam az egyetlen, aki komoly, megoldásra váró problémával küzd, ugyanakkor a műsort vezető szakértő nem csinált titkot a tényből, miszerint a valóságshow-sztár túl messzire ment, és akár az életét is követelheti az alkoholizmus. 

Bam, elvesztetted az irányítást. 35 éves vagy, nem egy kölyök

– próbál hatni fiára April Margera, ám hiába.

Felnőtt vagyok. Jobban tennéd, ha leszállnál rólam

– hangzik a dacos felelet, míg a kulisszák mögött édesanyja szívszorító szavakkal mesél arról, hogy minden vágya visszakapni a fiát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek