Starity

Élőszereplős film készül Hófehérke testvéréről

2016. április 04. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Igen jövedelmezőnek bizonyult a Disney számára az ismert mesék élőszereplős adaptációinak elkészítése, így ismét egy régi-új történethez nyúlnak hozzá.

hirdetés
Élőszereplős film készül Hófehérke testvéréről
Fotó: Walt Disney Pictures

A napokban hozta nyilvánosságra a Walt Disney Studios, hogy hamarosan megérkezik a mozikba Hófehérke sosem látott testvére, Rose Red, azaz Rózsavörös. Az előzetes beszámolók szerint a történet közel sem lesz olyan meseszerű, mint Hófehérkéé, ugyanis Rózsavörös egy hasonlóan talpraesett, de sokkal karakánabb hősnőnek ígérkezik testvérénél.

A történet természetesen kapcsolódik majd az eredeti változathoz, így ott veszi fel a fonalat, amikor Hófehérke naivan beleharap a mérgezett almába, Rózsavörös pedig a törpék segítségével próbálja megmenteni testvérét, és visszahozni őt az életbe.

Érdekesség, hogy a történelem során nem ez az első alkalom, hogy hallhatunk az új karakterről, ugyanis a Grimm-testvérek a 17. században már írtak róla történetet Hófehérke és Rózsavörös címmel, ám a filmváltozat merőben eltér majd a korábbiaktól.

A Rózsavörös című film producerének Tripp Vinsont szerződtette a stúdió, aki jelenled az Aladdin előzményén, a Dzsinin dolgozik. Hófehérke története egyébként már megelevenedett a filmvásznon élőszerelős változatban is 2012-ben Hófehér és a vadász címmel, melynek főszerepeiben Kristen Stewartot, Chris Hemsoworthöt és Charlize Theront láthattuk.

Szó esett továbbá arról is, hogy a későbbiekben a régi és az új történet szálai összefonásra kerülnek, ám egyelőre tudni, mikor és milyen szereplőgárdával kezdődik meg a Rózsavörös forgatása, vagy hogy egyáltalán megvalósul-e a crossover.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek