Starity

Először jelent meg hivatalosan is egy párként Kit Harington és Rose Leslie

2016. április 05. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Április 3-án az Olivier Awardson jelent meg a színészpáros immár hivatalosan is egy párként.

hirdetés

Évek óta pletykálták Hollywoodban, miszerint annak idején a Trónok harca forgatásán szeretett egymásba a Jon Snow-t alakító Kit Harington és az Ygritte-et életre keltő Rose Leslie. Ugyan egyes híresztelések szerint már karaktereik életének egymásba fonódásakor kezdődött kapcsolatuk 2013 augusztusában véget ért, úgy tűnik, még mindig van esély számukra.

Mint korábban említettük, kéz a kézben jelentek meg az április 3-án a Londonban megrendezésre került Olivier Awardson, ahol a lehető legnagyobb természetességgel pózoltak a fotósoknak nem rejtegetve, hogy valóban együtt vannak. Míg Kit egy jól szabott, elegáns szmokingban vette le lábáról a hölgyeket, addig párja egy látványos Malene Oddershede tervezte couture ruhakölteményben vonult végig az oldalán.

Kapcsolatuk ilyetén felvállalása azért is érdemes az említésre, mivel korábban sosem jelentek meg hivatalos rendezvényeken együtt egy párként, kapcsolatuk alakulásáról pedig csak a korábbi lesifotók tanúskodtak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek