Starity

Christina Aguilera imádnivaló kislányával képtelenség betelni

2016. április 05. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A kis Summer Rain idén ünnepli második születésnapját, de már most olyan, mintha édesanyja szakasztott mása volna.

hirdetés

Christina Aguilera jóképű vőlegénye, Matthew Rutler tegnap egy igazán klassz helyre vitte el másfél éves közös kislányukat. Disneylandbe! Az apa-lánya program láthatóan fantasztikusan sikerült, ugyanis a férfi által az Instagramra feltöltött képen kivehető, hogy mindketten jól mulattak a népszerű szórakoztató központban, Summert pedig szülei – a kiruccanáshoz híven – csupa Minnie egérrel elátott ruhadarabokba öltöztették.

Mivel annak idején Christina a The Mickey Mouse Clubban debütált a nyilvánosság előtt, nem meglepő, hogy hatalmas Disney-fanatikus maga is, és ahogy a mondás tartja, A vér nem válik vízzé – ennek bizonyítéka a kis Summer is, aki szülei bevallása szerint szintén imádja a Walt Disney Stúdió alkotásait.

A büszke szülők egyébként szívesen posztolnak kislányuk fejlődéséről a közösségi oldalakon, a rajongók pedig nem győzik dicsérni Summer szépségét, aki édesanyja világos fürtjeit és azúrkék szemeit örökölte – édesapja legnagyobb örömére.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek