Starity

Michelle Rodrigueznek egy évébe került, mire kiheverte Paul Walker halálát

2016. április 05. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Michelle és Paul nemcsak kollégák, hanem barátok is voltak, így nem csoda, ha a színésznő nehezen dolgozta fel a tragikus körülmények között elhunyt színész elvesztését.

hirdetés
Michelle Rodrigueznek egy évébe került, mire kiheverte Paul Walker halálát

Idén már három éve lesz, hogy Paul Walker eltávozott, ám szerettei, barátai és kollégái emlékében még mindig olyan élénken él, mintha csak tegnap történt volna a végzetes autóbaleset. Michelle Rodriguez nemrég például arról számolt be, hogy hosszú időbe került, mire elfogadta a megváltoztathatatlan tényt, hogy barátja végleg elment.

Tudod, amikor elvesztettem Pault, körülbelül egy évig olyan voltam, akár egy állat. Olyan gondolatok forogtak a fejemben, hogy mit tehettem volna, csak hogy kiűzzem az agyamból az egzisztencializmus gondolatát, és az lebegett a szemem előtt, hogy az élet milyen múlandó. Most itt vagyunk, de ki tudja, hol leszünk a következő pillanataban? Nem tűnünk-e el?

– elevenítette fel akkori érzéseit a színésznő, majd így folytatta:

Minden lehetséges módon igyekeztem távol tartani magam a gondolatától, hogy azt mondhassam magamnak: nem vagyok szomorú miatta. Hogy nem az eltávozása táplálja a boldogtalanságomat, hanem a féltékenység, hogy ő távozott elsőként közülünk.

Michelle – kollégáihoz hasonlóan – egyébként már le is szerződött a tízrészesre tervezett Halálos iramban-széria folytatásához, melynek legújabb (immár nyolcadik) része 2017-ben kerül a mozikba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek