Starity

Cameron Diaz elárulta, hogyan jöttek össze a férjével, Benji Maddennel

2016. április 06. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 43 éves szőke szépség féltve őrzi magánéletét, ezúttal azonban mégis bepillantást engedett abba, és elárulta, hogyan ismerkedtek meg és szerettek egymásba a férjével.

hirdetés

2014 júniusában írtunk első ízben arról, hogy egymásra talált Cameron Diaz és a Good Charlotte éléről ismert Benji Madden. A rajongók némileg kétkedve fogadták a kettejük közti románc gondolatát, ám hamar bebizonyosodott, hogy a színésznő és a zenész a lehető legkomolyabban veszi a kapcsolatot, hiszen az év decemberében már az eljegyzésre is sor került, néhány héttel később pedig oltár elé álltak.

Kapcsolatuk azóta is harmonikus és boldog, így több alkalommal is felmerült köztük a gyerekvállalás gondolata. Ugyan a pár igyekszik a lehető leginkább titokban tartani magánéletét, így a közösségi oldalaikon sem posztolnak gyakran egymás iránt érzett szerelmükről, ám amikor mégis, nem maradnak bennünk kétségek azt illetően, hogy boldogok-e.

A fentiek fényében nemrég Andy Cohen hívta meg rádióműsora vendégének Cameront, aki ezúttal szívesen megosztott néhány magánéleti titkot, és többek között azt is elárulta, hogy hogyan ismerkedtek meg férjével.

Olyan típusú volt a mi egymásra találásunk, mint amikor mindenki azt mondja, hogy Ha ő az igazi, akkor azt tudod. Én meg mindig visszakérdeztem annak idején: Mit jelent ez?

– magyarázta Cam, aki egyébként évek óta ismerte Benjit – akárcsak az ikertestvérét, Joelt, valamint az ő feleségét, Nicole Richie-t –, de útjaik valamilyen okból kifolyólag mégsem keresztezték egymást.

Az első dolog, ami eszembe jutott, amikor annak idején először megláttam a későbbi férjemet az volt, hogy Hű, milyen dögös! Hogy is nem vettem észre korábban?

– vallotta a szőkeség, majd elárulta, hogy a következő találkozásukra csak évekkel később került sor, amikor Joellel és Nicole-lal vacsorapartit adtak, és előbbi megkérdezte, nem bánná-e, ha elhívná az ikertestvérét.

Azt mondtam neki, hogy nem bánom, legalább újra láthatom őt.

A többi pedig immár történelem, hiszen a két kósza lélek egymásra talált, és a korábban baráti viszony romantikussá vált az idő múlásával, és mint ahogy fent említettük, az esküvő sem váratott sokáig magára.

Tudod, jelenleg nincs is fontosabb dolog az életemben a férjemnél. Mintha már nem is emlékeznék azokra a pasikra, akikkel korábban randiztam. Senki sem fogható hozzá... Minden és mindenki más felejthető és múlandó. Mellette ismertem meg az igaz szerelmet, és azt, hogy milyen elköteleződni és áldozatokat hozni. Ő az az ember, akivel fel akarom építeni az életemet

– folytatta a színésznő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek