Starity

Turbózd fel az önbizalmad Shay Mitchell segítségével!

2016. április 06. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

A Pretty Little Liars gyönyörű sztárját faggatta nemrég az InStyle magazin, a vele készült interjú keretein belül pedig elárulta, hogy így utólag mit tanácsolna fiatalkori önmagának a szépségápolással és -megőrzéssel kapcsolatban.

hirdetés

 

Shay Mitchell (@shaym) által közzétett fénykép,

hirdetés

Ha Shay Mitchellre nézünk egy rendkívül magabiztos, sikeres, gyönyörű és inspiráló fiatal nőt látunk, aki több millió lányt buzdít önmaga elfogadására és az élet szeretetére. A 28 éves, fülöp-szigeteki felmenőkkel rendelkező barna hajú szépség azonban korábban közel sem volt olyan elégedett önmagával, mint amilyennek most látjuk.

Ha visszamehetnék az időben, azt tanácsolnám önmagamnak, hogy ünnepeld a tényt, hogy más vagy, mint az átlag, és értékeld mindazt, ami egyedülállóvá és különlegessé tesz!

– nyilatkozta Shay, majd bővebben is kifejtette álláspontját.

Idegen nemzetiségűként egy jórészt kaukázusi szomszédokkal körülvett környéken közel sem volt egyszerű felnőni. Az összes barátnőmnek világos bőre, szőke haja és kék szeme volt. Visszanézve a régi képeket, most látom csak igazán, mennyire kilógtam a sorból. Világosabbra festettem a hajamat, színes kontaktlencséket hordtam, és igyekeztem kerülni a napozást

– vallotta a színésznő, akit gyökereinek köszönhetően kreolos bőrszínnel, valamint barna hajjal és szemmel áldott meg a sors, így nem csoda, ha másnak érezte magát kortársai társaságában. 

Folyton a magazinokban látható modell lányokhoz hasonlítottam önmagamat, de amikor bekerültem a showbiznisz világába, rájöttem, hogy itt sem minden olyan, amilyennek látszik. Az embernek realizálnia kell önmagában, hogy ezek a képek Photoshoppolva vannak, és profik szerkesztik meg őket, szóval igazán nincs okod aggodalomra, ha felfedezel magadon itt-ott egy-egy striát.

Shay az interjú során arról is szót ejtett, hogy édesanyja mindig arra tanította, hogy a sminktermékek által egyediségét hangsúlyozza, nem pedig azt, hogy hogyan rejtse el egyedi vonásait és színeit. 

Ha bármit is üzenhetnék a tinédzserkori önmagamnak, az lenne, hogy ünnepeld azt, aki vagy, hiszen a másoktól való különbözőséged egyengeti majd az utadat a jövőben!

A folytatásban a színésznőt a tökéletes szelfi titkáról faggatta a lap riportere, hiszen az önmagáról készített képei sokszor több szivecskét kapnak, mint egy-egy profi fotó – ám kiderült, ő is ugyanolyan zöldfülű, mint mi többiek.

Azt szeretnéd tudni, hogy mi a tökéletes szelfi titka? Csinálj ötezret! Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nekem rögtön elsőre sikerül a tökéletes szelfi, de azt kívánom, bárcsak így lenne

– zárta nevetve a beszélgetést.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek