Starity

A Porsche nem hibáztatható Paul Walker haláláért

2016. április 07. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2013-ban szenvedett halálos kimenetelű balesetet a Halálos iramban-filmek sztárja egy barátja, Roger Rodas társaságában.

hirdetés
A Porsche nem hibáztatható Paul Walker haláláért

Ugyan már majdnem három év telt el a két férfi halála óta, ám a családtagok – érthető módon – a mai napig sem dolgozták fel a tragédiát. Az ominózus napra 2013. november 30-án került sor, amikor Paul Walker és Roger Rodas egy jótékonysági rendezvényen vettek részt. Az este egy pontján úgy döntöttek, hogy elmennek egy próbakörre utóbbi Porsche Carrera GT-jével. Sajnos az ártatlan szórakozás tragédiába fulladt, amikor Rodas elveszette az irányítást a jármű fölött: fának csapódtak, ezt követően az autó kigyulladt és végül a tűz martalékává vált.

Rodas özvegye, Kristine rögtön beperelte a járművet piacra dobó Porschét arra a megállapításra alapozva az igazát, miszerint az autó meghibásodása miatt vesztette el férje az uralmat az irányítás felett. A bíróság nemrég ítéletet hirdetett az ügyben, és kimondta, hogy bizonyítékok hiányában a Porschét semmiféle felelősség nem terheli Rodas és Walker halálában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek