Starity

Kaszát kapott Khloe Kardashian kibeszélő show-ja

2016. április 07. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hiába az ismertség, a népszerű sztárvendégek, a Keeping Up With The Kardashians sztárja nem vitte sikerre beszélgetős műsorát.

hirdetés
Kaszát kapott Khloe Kardashian kibeszélő show-ja
Fotó: Instagram / Khloe Kardashian

Alig három hónapja debütált Khloe Kardashian kibeszélő show-ja, a Kocktails With Khloe, a műsort sugárzó FYI már le is kívánja venni a műsoráról mindössze 14 epizód után. A hírről egy közlemény útján értesülhettünk, az azonban nem derült ki, minek köszönhető a csatorna döntése.

A Kocktails with Khloe április 20-án, szerdán kerül utoljára adásba. Az FYI és a Pilgrim Media Group nagyra értékeli mindazt a remek munkát, amit a készítők és vendégek végeztek, és elégedettek a nézettséggel, amit a széria hozott. Hálásak vagyunk a lehetőségért, hogy együtt dolgozhattunk Khloe-val, és köszönettel tartozunk neki az általa végzett kemény munkáért és azért az egyedi hangért, amit a műsorba hozott

– olvasható a közleményben.

Khloe egyelőre nem kommentálta műsorának elkaszálását, az azonban már biztos, hogy az utolsó epizódban Chrissy Teigen és John Legend lesznek a vendégei, valamint feltűnik még nővére, Kim Kardashian és sógora, Kanye West is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek