Starity

Nem volt elég vékony a Victoria's Secretnek a gyönyörű modell

2016. április 07. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egykori VS-angyal bevallotta, miért intett búcsút a népszerű fehérnemű márkának – és a kifutóknak.

hirdetés

Erin Heatherton kedves, gyönyörű és irigylésre méltó az alakja, ám mindez nem volt elég a Victoria's Secretnek. A modell két évvel ezelőtt intett búcsút a márkának, ugyanis annak fejesei folyamatosan arra ösztönözték, hogy adjon le pár kilót. Erin ezen elvárást nem teljesítette, így úgy döntött: önként távozik.

Az utolsó két Victoria's Secret show-m esetében folyton azt hallgattam, hogy fogynom kellene. Így utólag visszanézve azt kérdezem: tényleg?

– elevenítette fel emlékeit a 27 éves szőke szépség a Time magazinnak adott interjújában, majd így folytatta:

Nagy nyomás volt rajtam, és debresszióba estem, mert hiába edzettem keményen, a testem ellenállt. Idővel eljött az a pont, amikor egy este hullafáradtan értem haza az edzésről, és emlékszem, majd éhen haltam, de arra gondoltam, hogy nem szabadna ennem.

Erin ekkor döntött úgy, hogy búcsút int a VS-nek, és helyette inkább az egészségére koncentrál – és erre ösztönzi a többi nőt is, hiszen mit ér a jól fizető munka, ha cserébe testileg-lelkileg leépül az ember.

Természetesen a modellkedést azóta sem hagyta abba – nemrég például a Sports Illustrated című lap fürdőruhás rovatához állt modellt –, de immár belátta: csak úgy végezheti eredményesen a munkáját, ha lelkileg is boldog, és jól érzi magát a bőrében.

Fotó: Sports Illustrated (2016)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek