Starity

Rebel Wilson is megszólalt az Adele-film kapcsán

2016. április 08. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mikor már azt hittük, kirobban a háború a brit énekesnő és az ausztrál színésznő között, kiderült, hogy még csak szó sincs annak a filmnek az elkészítéséről, ami a feszültséget eredményezte a két tehetség között.

hirdetés
Rebel Wilson is megszólalt az Adele-film kapcsán

Tegnap számoltunk be arról, hogy egy Adele-ről szóló esetleges életrajzi filmben Rebel Wilson lenne nagy esélyes az énekesnő szerepére, ám mint kiderült, a Hello előadója nem lenne odáig az ötletért, nemtetszésének pedig bátorkodott hangot is adni.

Hallottam ezeket a pletykákat, hogy Rebel Wilson alakítana engem egy filmben. Majd meglátjuk! Csak mert plus size kategóriás vagyok, nem jelenti azt, hogy ő alakíthat engem

– nyilatkozta Adele. Mint kiderült, aggodalmai alaptalanok voltak, ugyanis a pletykák Rebel fülébe is eljutottak, aki a Twitteren reagált a híresztelésekre.

Soha senki nem ajánlotta fel nekem Adele szerepét egy életrajzi filmben... Ez egy meg nem nevezett forrás által kitalált történet! Ettől eltekintve szeretem Adele-t

– írta a közösségi oldalon az ausztrál szőkeség.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek