Starity

Michael Jackson nyomdokaiba lépett Taylor Swift

2016. április 08. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A popkultúra meghatározó ikonjaként hatalmas megtiszteltetésben részesítette a Broadcast Music Inc. a Blank Space énekesnőjét.

hirdetés
Michael Jackson nyomdokaiba lépett Taylor Swift
Fotó: Buzzfeed Illustration

Taylor Swift immár hivatalosan is elmondhatja magáról, hogy utolérte a pop királyának nevezett Michael Jacksont. Az énekesnő néhai kollégájához hasonlóan nemcsak a hallgatók, hanem a kritikusok és a szakmabeliek elismerését is elnyerte karrierje során, mely újabb mérföldkőhöz érkezett, ugyanis díjat neveztek el róla.

Taylor Swift alapjaiban változtatta meg a popkultúrát a dalai, művészete és fékezhetetlen szelleme nyomán. Mély hatást gyakorolt a közönségre nemcsak zeneisége, hanem személyes meggyőződése és kötelezettségvállalása által. Helyénvalónak érezzük, hogy ezzel a díjjal jutalmazzuk Taylort, ami legalább olyan egyedi és különleges, mint ő maga

– olvasható a BMI közleményében.

Az énekesnőt május 10-én Beverley Hillsben tüntetik ki az önmagáról elnevezett díjjal, ezzel pedig az Egyesült Államok történelmében ő a második olyan előadó Michael Jackson után, akiről díjat neveztek el.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek