Starity

Főszereplőjétől búcsúzik a Sleepy Hollow

2016. április 11. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Pénteken került adásba a Sleepy Hollow harmadik évadának fináléja, ám nem titok, hogy a rajongók szomorúan fogadták a végkimenetelt.

hirdetés
Főszereplőjétől búcsúzik a Sleepy Hollow
Fotó: Fox

A Fox 2013 óta futó nagy sikerű fantasy sorozata pénteken búcsúzott el az egyik kulcsszereplőjétől, történetesen Abbie Millstől – a rajongók legnagyobb szomorúságára. A karaktert életre keltő Nicole Beharie elmondása szerint ő szeretett volna kilépni a sorozatból, a készítők pedig az ő kérésének eleget téve írták ki Abbie-t.

A színésznő egyébként már jó ideje fontolgatta a távozást, és már a harmadik évad megkezdésekor is felröppent a pletyka, miszerint ez lesz az utolsó évad, melyben Abbie is feltűnik. 

Izgatottan várom, hogy mit tartogat a műsor számunkra. Nagyon szurkolok a kollégáimnak és a stábnak... ők voltak az inspirációm, a tanáraim, a családom és a barátaim az utóbbi néhány évad ideje alatt. Szeretném megragadni az alkalmat, és köszönetet mondani a fantasztikus producereknek, íróknak és rendezőknek a fáradhatatlan munkájukért, amivel életre keltették a történetet, és szeretnék köszönetet mondani a Fox munkatársainak is, amiért hittek bennünk és támogattak minket. Mindezeken túl köszönet illeti a rajongókat is, a szeretetük hatalmas megtiszteltetés számomra

– nyilatkozta távozása kapcsán Nicole a TVLine-nak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek