Starity

70 millió dollárra biztosította a testét Mariah Carey

2016. április 11. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az aranytorkú énekesnő több, mint 18 milliárd forintnak megfelelő összegre biztosította a testét.

hirdetés

Számtalanszor hallhattuk már, hogy kedvenceink biztosítást kötnek egy-egy testrészükre: ki a hangját, ki a lábát, a fenekét vagy a haját tartja a legértékesebbnek, így nem átallanak hatalmas vagyont perkálni legbecsesebbnek tartott testrészük, adottságaik védelmének érdekében.

A Metro nemrég nyilvánosságra hozta, hogy Mariah Carey-nek is van mit félteni, ugyanis az énekesnő a közelmúltban kötött 35 millió dolláros biztosítást a hangjára, és ugyanennyit fizetett a lábaira is. Nem meglepő, hogy így járt el az énekesnő, hiszen hatalmas profittól esne el, ha nem tudna színpadra állni. 

Mariah jelenleg a The Sweet Sweet Fantasy Tour keretein belül járja a világot, ma például Lengyelországban ad felejthetetlen koncertet. Sajnos hazánk ezúttal is kimarad a repertoárjából, de a magyar rajongóknak így is lehetősége nyílik ellátogatni egy fellépésére, ugyanis hozzánk legközelebb Bécsben áll majd színpadra az énekesnő április 19-én a Wiener Stadthalle-ban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek