Starity

Megérkezett a Legendás állatok és megfigyelésük első előzetese

2016. április 11. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Izgalmas ősznek néznek elébe a Harry Potter-rajongók, ugyanis öt évvel az utolsó film mozikba kerülését követően novemberben végre megérkezik a Legendás állatok és megfigyelésük című kiegészítő történet.

hirdetés
Megérkezett a Legendás állatok és megfigyelésük első előzetese
Fotó: Warner Bros. (Jaap Buitendijk)

Múlt hónapban számoltunk be arról, hogy J. K. Rowling bejelentése nyomán megtudhattuk, hogy hosszú ideig nem kell még elengednünk imádott varázsvilágunkat, ugyanis az írónő három filmet tervez Legendás állatok és megfigyelésük című regényéből.

A könyv 2001-ben került az üzletek polcaira a Harry Potter-regénysorozat kiegészítéseképp. A Legendás állatok és megfigyelésük a történet szerint a fiktív író, Goethius Artemis Fido Salamander tollából származik, műve pedig kötelező olvasmányként funkcionált a roxfortos diákok számára.

Magát a filmet David Yates rendezte Rowling forgatókönyve nyomán, a főszerepben pedig Eddie Redmayne bizonyíthat. Az első előzetest tegnap este, a 25. alkalommal megrendezésre került MTV Movie Awardson mutatták be, a film maga pedig november 18-án kerül az egyesült királyságbeli mozikba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek