Starity

Ismerd meg az Evermoor-lányok titkait!

2016. április 12. 08:08   |   Szerző: Merlin

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hívd az összes divatőrültet! Az Evermoor titkai című sorozat sztárjaival, Naomi Sequeirával, Georgia Lockkal és Jordan Loughrannal beszélgetünk, akik elárulnak nekünk néhány pikáns divattitkot... A lányokkal április 18-tól találkozhatsz a Disney Csatornán!

hirdetés
Ismerd meg az Evermoor-lányok titkait!
Fotó: Disney Channel

A fiús lány

Naomi Sequeira játsza Tara Crossley karakterét az The Evermoor Chronicles sorozatban. A Disney Csatorna cuki sztárját sikerült elkaptunk, és a karaktere éles átalakulásáról beszélgetni vele...

– Mi a legmenőbb dolog az Evermoor titkaiban játszott karaktered stílusában?

– Imádom Tara mindent mindennel való párosítását a divat terén. Előfordul, hogy egy farmerhez dögös tornacipőt húz, de mindig olyat választ, ami éppen boldoggá teszi. A legmenőbb Tara stílusában, hogy igazán merész. Az új évadban nagyon sokféle ruhában láthatjuk majd Tarát, ő egy igazi csajszi – ám egyben egy fiús lány.

– Mi változott Tara stílusában amióta utoljára láthattuk őt?

– Tara azóta felnőtt, tehát a saját stílusa is kialakult. Például régebben soha nem hordott egyberuhákat, és most láthatjuk majd abban is, ami óriási különbség a eddigihez képest. Azt gondolom, hogy igazából csak azért hordja ezeket, mert van egy fiú, aki tetszik neki – és ez aranyos. Összegezve tehát imádom Tara ruháit és a stílusát.

– Mi az a plusz, amit te adsz hozzá Tara stílusához?

– A stáb engedi, hogy beleszóljunk ebbe a kérdésbe, ami szerintem tök jó. Van egy csodás jelmez-, és egy sminkes részlegünk, ahol mindig elmondhatjuk a meglátásainkat, vagy ha esetlegesen valamivel nem értünk egyet. Ilyenkor azt mondom Ez nem igazán Tarás, nem próbálhatnánk meg helyette valami mást?. A stáb nagyon rugalmas, és addig próbálgatjuk a különböző darabokat, míg tökéletes nem lesz.

– Melyik a kedvenc outfited a sorozatban?

– Ebben az évadban egy másik karaktert is játszom majd. Nem árulhatok el túl sokat a szerepről, mert ez szigorúan titkos, de annyit mondhatok, hogy hasonlít a kalandor Lara Croft megjelenésre, ami nagyon cool. Egyértelműen ez a kedvenc outfitem. Az új karakterem gladiátor cipőt és egy menő hátizsákot is visel. Ja igen, és szoknya nadrágja van, ami igazán mókás összeállítás.

– Te mennyire vagy divatőrült?

– Imádom a kreatív darabokat, amiket jól passzolnak egymáshoz, de nem igazán mondanám magam trendkövetőnek. Ha nem dolgozom, kicsit lazára veszem a dolgot. Otthon szeretek flip-flop papucsot hordani mackónacival, de ugyanakkor az esti bulikra való készülődést is imádom. Szeretem a szűk farmereket egy tűsarkúval és dzsekivel párosítani, mert ebben a szerelésben mindig szuperül érzem magam.

– Van példaképed a divat terén?

– Kedvelem azokat az embereket, akiknek ízléses és kifinomult a stílusuk, mint Emma Watson, vagy Natalie Portman, de Emma Stone-t is ide sorolnám.

– Mi lenne a te divattipped a lányoknak?

– Én azt tanácsolnám, hogy mindig olyat vegyél fel, amiben jól érzed magad.  Öltözz az alkalomhoz illően, de mindig légy sikkes – és ne felejtsd el, hogy a kényelem mennyire fontos!

Fotó: Disney Channel

A retro baby

A sorozatban Jordan Loughran játssza Sorsha Doyle szerepét, aki most leleplezi előttünk a karaktere retro új stílusát...

– Mi a legmenőbb dolog az Evermoor titkaiban játszott karaktered stílusában?

– Azt gondolom Sorshának igazán édes stílusérzéke van. A fesztiválos stílust vegyíti, retro és régies darabokkal, amit nagyon imádok benne. Ezek a darabok romantikus hatást kölcsönöznek neki. Sorsha stílusa nagyszerű!

– Mi változott Sorsha stílusában amióta utoljára láthattuk őt?

– Nagyon sajátos a stílusa, ugyanis Everine lett, és emiatt bársony köpönyeget hord mostanában, ami nagyon cool szerintem, illetve a cipői továbbra is csodálatosak.

– Mi az a plusz, amit te adsz hozzá Sorsha stílusához?

– Csak egy kis pluszt adtam hozzá a megjelenéséhez. Ha kipróbálok valami újat, de nem vagyok vele elégedett, azt megosztom a csapattal, és ők rendszeresen egyetértenek velem. Nagyon jó az együttműködés köztünk!

– Melyik a kedvenc outfited a sorozatban?

– Hmm... Ez egy nehéz kérdés! Azt hiszem, azt kell mondanom, hogy a kabát amit Sorsha ebben az évadban visel, egy retro, csinos piros kabát, aminek gyönyörű a bélése, és jó benne dolgozni.

– Te mennyire vagy divatőrült?

– Nem vagy az a tipikus divatőrült, de szeretek divatmagazinokat olvasni, és a divathetekről képeket nézegetni az újságban. Szeretem követni a divatvilág eseményeit, és persze vásárolni is, különösen a leárazásokat kedvelem!

– Van példaképed a divat terén?

– Imádom a vintage stílust, mint amilyet Audrey Hepburn és Twiggy is képvisel, nekem ők a divat példaképeim. Persze néha, azért szeretem a modern hatást is, de főként azokat kedvelem, ha valaki a retro stílust képviseli, ami király.

– Mi lenne a te divattipped a lányoknak?

– Az én elsőszámú tanácsom, hogy mindenki viselje azt, amit csak akar. A ruháid és a stílusod határoz meg téged, tehát olyat vegyél fel, ami boldoggá tesz. A másik tippem az lenne, hogy találj olyan darabokat, amik passzolnak az alakodhoz. Én eléggé alacsony vagyok, és állandóan a kisméretű részlegre megyek, hogy találjak egy farmert – nézz jól körbe az üzletekben, és találd meg a méretedhez illő részleget.

Fotó: Disney Channel

Az ország kedvence

Georgia Lock alakítja Bella Crossley-t az Evermoor titkaiban, akivel leleplezzük karaktere pimasz kis divat titkait...

– Mi a legmenőbb dolog a The Evermoor Chronicles-beli karaktered stílusában?

– Az évadban Bellának igazán édes a ruhatára, nagyon csajos, aki mindig élénk színű cuccokat visel. Ez teljesen különbözik az én stílsomtól, én imádom a fekete ruhákat a mindennapokban. Nagyon mulatságos kilépni a biztonságos komfortzónámból, és Bella stílusával azonosulni. A forgatás elején mindig élvezetes a stylisttal a karakterem ruhatárát összeállítani. Van, hogy elmegyek vásárolgatni Bellának és előfordul, hogy azt gondolom: Ó, ez inkább nekem kell!

– Mi változott Bella stílusában amióta utoljára láthattuk őt?

– Bella már egy kicsit idősebb, ezért a külseje is modernebb, még inkább nőiesebb lett. Azelőtt egy londoni trendi lány volt, de most már vidéki lány, sokszor láthatjuk őt ruhákban és szoknyában nadrág helyett. Oh, és gumicsizmát soha nem hord!

– Mi az a plusz, amit te adsz hozzá Bella stílusához?

– Egy hosszú nap után is fontos, hogy kényelmesen érezd magad a ruhákban, amit a képernyőn viselsz, de nem szabad elfelejteni, hogy színész vagy. Sokszor előfordul, hogy változtatást kérünk, de elfogadom a jelmezes csapat tanácsait, mert ők mégis csak jobban tudják.

– Melyik a kedvenc outfited a sorozatban?

– Bellának van egy csodálatos rózsaszín ruhája, ami nagyon díszes és csillogó is egyben, szóval ez a kedvencem. A sorozat kezdetén elmentünk vásárolni Bellának, és vettünk neki egy trendi kardigánt – másnap visszamentem és vettem egyet magamnak is!

– Te mennyire vagy divatőrült?

–Teljes mértékben odavagyok a ruhákért és a divatért, talán kicsit túlságosan is! Imádom, hogy az emberek kifejezik önmagukat az öltözetükkel. Ez nagyon menő!

– Van példaképed a divat terén?

– Divat példakép? Ó, ez egy nagyon érdekes kérdés! Őszintén, jó pár sztár stílusát kedvelem; nem igazán tudnék kiemelni egyet közülük, de például Jennifer Lopez mindig gyönyörű a vörös szőnyegen, de rajta kívül tényleg rengeteg másnak is szeretem a stílusát.

– Mi lenne a te divattipped a lányoknak?

– Soha ne becsüld le a kiegészítőket! Személy szerint én imádom a nagy, vaskos nyakláncokat. Azt mondanám, hogy bártan kísérletezz a kiegészítőkel, és találd meg a saját kedvenced!

Fotó: Disney Channel

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek