Starity

Hailey Baldwin: „Nem a párkapcsolataimmal akarom felhívni magamra a figyelmet”

2016. április 12. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 19 éves szőkeségnek igazán nincs könnyű dolga, hiszen elsősorban híres rokonai és Justin Bieberhez fűződő kapcsolata miatt figyelt fel rá a sajtó, ő azonban nemrég elárulta, hogy ebből köszöni szépen, de nem kér a továbbiakban.

hirdetés

Év elején még attól volt hangos a világsajtó, hogy az egykori gyerekkori barátok esélyt adtak a kettejük között bimbózó románcnak, ám hamar kiderült, hogy az egész nem volt komolyabb egy futó kalandnál.

A fentiek azonban elégnek bizonyultak ahhoz, hogy az egész világ felkapja a fejét Hailey Baldwin neve hallatán, aki jelenleg a divat világában próbál érvényesülni, ám a Marie Claire magazin legfrissebb számához készült interjúja során elárulta: nem szeretne hasznot húzni a kapcsolataiból.

Nem a párkapcsolataimmal akarom felhívni magamra a figyelmet. Ebben az iparban igazán nem könnyű randevúzni. Érzéketlennek és erősnek kell lenned, és kizárólag a kiválasztottadra érdemes koncentrálnod

– magyarázta Hailey a lapnak.

Fotó: Marie Claire (Tesh)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek