Starity

Kunal Nayyar szerint még hosszú évekig képernyőn marad az Agymenők

2016. április 12. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 2007 óta futó szitkom kilencedik évada május közepén ér véget, ám a CBS már be is rendelte a folytatást.

hirdetés
Kunal Nayyar szerint még hosszú évekig képernyőn marad az Agymenők
Fotó: CBS

Kevés sorozat készítői mondhatják el magukról, hogy már tíz éve szórakoztatják rendíthetetlen sikerrel a tévénézőket, ám az Agymenők készítőinek igazán nincs okuk aggódni, hiszen még legalább egy évig képernyőn lesz a széria, mely jelenleg is Amerika kedvenc vígjátéksorozataként van számon tartva, így aligha lenne meglepő, ha újabb évadokra is lehetőséget adna a CBS.

A sorozatban Raj Koothrappalit életre keltő Kunal Nayyar szerint nincs kizárva az sem, hogy akár 20 évadot is megéljen a tudományos tézisekre (is) épülő széria.

Már aláírtuk a szerződést egy új évadra, a tizedikre. Egészen addig maradok is, amíg a készítők akarják, hogy maradjak. Akár a huszadik évadig is elmenetelünk, de ha realisztikusan gondolkodok, azt mondom, hogy kevesebb időnk van hátra, mint amennyit magunk mögött tudhatunk. Talán lesz még tizenegyedik, tizenkettedik és tizenharmadik évad is

– magyarázta legutóbbi interjújában a színész.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek